Никоя от политическите формации не може да каже в момента

...
Никоя от политическите формации не може да каже в момента
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Едноличното управление на Радев не помага на демокрацията в България

Никоя от политическите обединения не може да каже сега дали март месец отиваме на нови избори или след една, или две години. Все още се вършат опити да се водят диалози въз основа на цели и тактики. И гласно можем да подкрепим ГЕРБ при първия мандат, само че зависи от целите, които ще се слагат на масата. Зависи от тактиките, въз основа на които ще изведем страната от рецесията. Ако ги няма тези цели, няма кой да поддържа която и да е политическа групировка. Това съобщи в ефира на БНТ Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се от.

,,Ако някой разчита, че е пристигнало времето, че той само ще изкара 121 или 130 гласа и ще ръководи еднолично, България не е в това положение сега, тъй като едноличното ръководство на президента не оказва помощ на демокрацията в България. Трябва да създадем тъй че Народното събрание да си стъпи на крака'', добави Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се.

Той акцентира, че опитите за сформиране на държавно управление с първия мандат би трябвало да продължат. Според Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се е време да се направи съдружно държавно управление или такова на целите.

Предишната коалиция се разпадна, тъй като парцелира всяко министерство, нямаше връзка и надзор от страна на другите партии, добави Рамадан Аталай  Рамадан Аталай Рамадан Байрам Аталай е роден на 12 април 1957 година в разградското село Мъдрево. През 1997 година се и добави, че няма по какъв начин да няма предпочитание да влезе във властта. По думите му Кирил Петков и Асен Василев желаят да вземат още веднъж ръководството, с цел да се опитат да заличат всички безобразия, свързани с енергетиката и пенсиите.

Той разяснява въвеждането на новите изборни правила с думите, че " доверието в машините към този момент го няма ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР