Никоя институция не припозна изтеклия в медиите български вариант на

...
Никоя институция не припозна изтеклия в медиите български вариант на
Коментари Харесай

Атанасов: Изостанахме с българския Магнитски“ и с КПКОНПИ

Никоя институция не припозна изтеклия в медиите български вид на закона " Магнистки ". Съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов е уверен обаче, че страната ни би трябвало да има нормативни регулации, само че " съобразени с Конституцията и законите ". Атанасов акцентира, че би трябвало да се откри баланс, а сме изостанали с такова законодателство. Нямам терзания финансовият министър да има пълномощия за отбрана на фиска, съобщи депутатът.

В КПКОНПИ би трябвало да стартира да се работи, акцентира той като разясни, че откогато на власт е това държавно управление службата не работи . Трябва да се одобри и законодателство в Народното събрание, посочи ген. Атанасов. По отношение на КПОКОНПИ в обединението гледали в една посока обаче, уверен е Атанасов. Парламентът стана транспарантна институция, счита още съпредседателят на Демократична България. За анулираната аудиенция на Сергей Лавров той уточни, че това са част от ограниченията, които свободният свят постанова на Русия.
 Гешев: В Европейски Съюз би трябвало да се одобри еквивалент на американския закон Магнитски
Гешев: В Европейски Съюз би трябвало да се одобри еквивалент на американския закон Магнитски

Ако ние приемем някакво законодателство, то ще е в доста съществено несъгласие с европейското право

Защо ни е необходим закон Магнитски? Този въпрос сложи в ефира на Българска национална телевизия Татяна Дончева. Наш проблем е да си решим корупцията, посочи тя . Според нея антикорупционното ни законодателство е положително. Нашият проблем е с правоприлагането, разясни Дончева. Кръгове на Движение за права и свободи и ГЕРБ си слагали преторианци в страната. Затова и промяната в правосъдната система се бавела.

В настоящия парламент няма кой да написа закони, акцентира още тя. Според нея Народното събрание и Министерски съвет са неподготвени . " Те са доста надалеч от истината. " Те не могат - " тези хора нямат концепция на къде се кара влака ", акцентира тя.

Когато искаш нещо да се свърши, би трябвало да видиш кой може да го свърши, уточни Дончева и установи, че българският народ може да продължи да си прави опити със себе си. Според нея ще пристигна време с трудова тегоба ще се вкарват хора в Народното събрание.

Припомняме, че законопроектът за. Парламентарно показаните партии като се изключи Продължаваме промяната, се изрекоха срещу него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР