Никоя друга партия не е била толкова близко до нас

...
Никоя друга партия не е била толкова близко до нас
Коментари Харесай

Борисов за ПП в Ловеч: Те много обичат да заплашват. Но който нож вади, от нож умира


„ Никоя друга партия не е била толкоз близо до нас през годините, колкото Политическа партия. Това е абсурд. Те бяха на моя етаж – съветници, пътуваха по чужбина с нас. И в този момент настояват, че сме си били близки с „ Възраждане “, със Стефан Янев, надали не с президента Радев работим дружно.

Нищо не се е трансформирало, само че търсим път за единство на нацията и излизане от рецесията. Сърбия и Косово непрекъснато са в спор, в Украйна военни дейности с цялостна мощ и ние сме в средата. Народът би трябвало да е обединен. И всеки, който си разреши да разединява, би трябвало да получи пестник от народа. И той ще го получи на изборите. Както ни наредите, по този начин ще се ръководи “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с партийния актив в Ловеч.

А по адрес на офанзивите от към този момент някогашните ръководещи сподели: „ Те доста обичат да заплашват. Българският народ има доста поговорки – който нож вади, от нож умира, който гроб копае другиму самичък пада в него… Мога още 10 да изкарам „.

Искам качествено разседване, и по тематиката за нереално високи цени за бензин, и по тематиката с газа, и по всички техни корупционни седелки, котио те организираха през последната година. Това разгласи лидерът на листата Николай Нанков при започване на срещата. Той нотбеляза, че препълнената читалищна зала е социологията на ГЕРБ добави, че за първи път му се е наложило да отхвърля на симпатизанти и членове да идват, защото няма място.

„ Едва ли някой е очаквал в европейска България да се чудим по какъв начин ще изкараме зимата и ще има ли ток, по какъв начин ще си платим сметките. Че „ харвардци “ ще докарат сходна съсипия, инфлация и застой, невъобразим повече от 20 година “, възмути се някогашният районен министър пред погледа на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и ексшефката на ПГ на партията Десислава Атанасова.

Нанков се възмути от прекъсването на инфраструктурни планове като автомагистрала „ Хемус “ и пътните поправки. Това, което стартира да се прави, още веднъж е по нашите контракти, по контракти, за които търдяха, че са неприятни, съобщи той. Според него нищоправенето се дължи на това, че някогашните ръководещи не са съумели да си намерят „ концсионерите и медиаторите като при достаките на газ “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР