Никой с мен не е говорил по такива теми, ние

...
Никой с мен не е говорил по такива теми, ние
Коментари Харесай

Борисов е готов на разговори за общ син блок на изборите в София

„ Никой с мен не е приказвал по такива тематики, ние ще играем с наш кмет. Разбира се, в случай че има дясноцентристки блок, който да е за синя София да си остане синя София, съм подготвен на диалози “. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпрос дали е вярна информацията, че групировката му може да не издигне собствен претендент за кмет на столицата в подмяна на председателския пост в общинския съвет. В същото време съобщи, че диалози за дясноцентристки блок за столицата с него не са водени.

" Продължаваме промяната - Демократична България " и " Спаси София " към този момент предложиха собствен представител - предприемачът Васил Терзиев.

Борисов изясни още, че представители на партията упорстват кандидатурата за кмет да стане ясна през август. Той подсети, че до момента ГЕРБ постоянно са били със лична кандидатура за кмет. „ Когато пристигна време, ще ви оповестя. Изпълнителната комисия желае след август месец да предлагаме “, сподели той.

Относно назначението на новите области шефове Бойко Борисов предложил на Кирил Петков следния модел: " Аз съм лидер в София и Пловдив, дайте вие регионални шефове, ние ще дадем заместител - регионални шефове, да отпушим процеса ".
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР