Никой продукт не изглежда толкова добре, колкото в рекламите. Ще

...
Никой продукт не изглежда толкова добре, колкото в рекламите. Ще
Коментари Харесай

15 трика, които рекламните агенции ползват, за да правят храната по-апетитна

Никой артикул не наподобява толкоз добре, колкото в рекламите. Ще се изненадате обаче какъв брой подвеждащи могат да бъдат те в реалност.

Ето 15 трика, които фотографите ползват, с цел да вършат храната да наподобява по-свежа и апетитна.

Дезодорант прави плодовете по-лъскави

Плодовете постоянно лъщят по рекламите. Не е нужно нещо неизмеримо, просто малко дезодорант. Някои фотографи употребяват и лак за коса.

Машинно масло вместо кленов сироп

Палачинките всмукват същинския сироп прекомерно бързо, с цел да бъдат снимани съответно. Затова фотографите прибягват до помощта на машинното масло. Друг трик – просто покриват палачинките с импрегниращ спрей.

Месата на бургерите се полират с лак за обувки

Месата на бургерите са съвсем постоянно сурови по рекламите. Те се опичат единствено за няколко секунди, едвам останат едри и сочни. Фотографите ги оцветяват с лак за обувки и основават следите от грил благодарение на горещи шишове. Вижте това видео за още сходни трикове.

Глицеринът кара морските блага да наподобяват свежи

Морската храна губи представителния си тип извънредно бързо. За да я запазят свежа и сочна (поне на външен вид), фотографите я третират със примес от вода и глицерин.

Глюкозен сироп за китайски нудъли

Нужни са единствено няколко минути, с цел да приготвите нудъли. Те обаче изсъхват извънредно бързо. Затова рекламните организации ги покриват с глюкозен сироп, който постоянно намира приложение в десертите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР