Никой пенсионер няма да получи по- малко пари от сега,

...
Никой пенсионер няма да получи по- малко пари от сега,
Коментари Харесай

Мика Зайкова разкри остава ли добавката от 50 лева за пенсио...

Никой пенсионер няма да получи по- малко пари от в този момент, добавката от 50 лв. остава, съобщи пред Българска национална телевизия икономистът Мика Зайкова.

" Пожелавам на новите депутати да се захващат изначало крепко за работа и да не не помнят какво написа на входа на Народното събрание: Съединението прави силата. Значи, би трябвало да намерим общи точки, с цел да решим проблемите. Преговорите, които водихме в този момент в продължение на една седмица, с сътрудниците от Българска социалистическа партия, от Демократична България и с хората на Кирил Петков, ми дадоха един подобен оптимизъм, тъй като хората търсеха в действителност пресечните точки, с цел да можем в действителност да решим проблемите. България повече не може да бъде без държавно управление, това е цялостен парадокс ", сподели Зайкова.

Казвам Ви напълно почтено, значи всеки един от нас сподели какво мисли за обособените групи и кои са целите му, след което си дадохме отмора, и седнахме и се събрахме тези, които мислим еднообразно. Тези, които желаеха спомагателен разбор и в допълнение обсъждане на тематики, взехме решение да ги създадем през първите три месеца на другата година, от януари да се създадат блиц разбори на по-важни неща, за които не можахме да стигнем до консенсус. Той обаче не беше подобен, който е неизпълним. Разбирате ли, да вземем за пример сътрудниците от Българска социалистическа партия държаха извънредно доста на обществената политика, както и аз. След техните оферти за едни по-големи обществени придобивки и работна заплата, както и в другите детайли на обществената политика, се пошегувах с госпожа Масларова и всички го чуха, които гледаха, споделих й: би трябвало бюджет на Съединени американски щати, с цел да се реализира. Но по този начин или другояче, предложенията, дръзвам да настоявам, се бяха разделили и се разискаха. Искрено се надявам, че кабинетът ще има четиригодишен мандат. За стопанска система, финанси и бюджет, подписахме общо протокол на това, което желаеме да създадем и въз основата на тези протоколи да се сформира съдружно съглашение, добави Зайкова.

Що се отнася до бюджета, има експерти и в случай че държавното управление предложи нещо, което не е добре, ще го поправя бюджета. ГЕРБ и Движение за права и свободи имат експерти и аз разгадавам на техния разсъдък, че ще преценяват напълно правилно това, което се предлага, или най-малко, в случай че те имат нещо срещу, ще бъдат задоволително аргументирани. Познавам ги сътрудниците, и от ГЕРБ, и от Движение за права и свободи. Това са хора, които са експерти. Мислите ли, че един Хасан Адемов ще изкриви обществената политика? Бюджетът би трябвало да е действителен, което значи, че разполагаме с такива средства, и ефикасен. Тоест, да не се краде, тъй като приоритет е битката със сивата стопанска система, в случай че успеем с ограниченията, които сме планували, с цел да свием сивата стопанска система, не споделям, че ще я унищожим незабавно, само че в границите на четири години тя може да слезе на ниски равнища. Ако успеем, ще има пари за всичко и за всички. Това, което предвиждаме, е повече да няма корупция и да свием сивата стопанска система за четири години, сподели още Мика Зайкова.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР