Никой от стюардите даже не си помисли да прекъсне специалния

...
Никой от стюардите даже не си помисли да прекъсне специалния
Коментари Харесай

12-годишен фен проби на терена, за да прегърне любимия си футболист

Никой от стюардите дори не си намерения да прекъсне специфичния миг
Едно от най-емоционалните нахлувания на терена се случи по време на мач от аржентинското състезание, сред тимовете на Дефенса и Бока Хуниорс, написа gong.bg.

Свикнали сме да не обръщаме кой знае какво внимание в случаите, когато почитател прескочи огражденията и нахлуе на терена. Обикновено стюардите се оправят бързо със обстановката.

Домакините удържаха именития си противник до последно, само че в добавеното време на срещата, секунди преди последния съдийски сигнал, нападателят на Бока Луис Васкес стреля тъкмо и донесе успеха на тима си.

Вратарят на Дефенса Есикиел Унсейн одобри това тежко, падна на колене, и се просълзи. Изненадващо млад почитател нахлу на терена, изтича до него и му даде единственото нужно нещо в сходен тежък миг, прегръдка.

Моментът беше извънредно специфичен и никой от стюардите дори не си намерения да го прекъсне. След мача момчето беше разпознато, то е 12-годишно хлапе, доведено на мача от татко си. Момчето е огромен почитател на Унсейн и е излъгало татко си, че отива до тоалетна, само че вместо това е отишъл да утеши обичания си състезател.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР