Никой няма в България, който да вдигне телефона и да

...
Никой няма в България, който да вдигне телефона и да
Коментари Харесай

Разправиите продължават! Петков: Не сме създадени, когато Радев ни покани в кабинета си

Никой няма в България, който да вдигне телефона и да ми каже какво да върша. Това съобщи някогашният министър председател Кирил Петков пред Би Ти Ви.

Не сме основани, когато Румен Радев ни предложения в кабинета си, а 15 години по-рано когато създадохме Харвардските курсове, подсети Кирил Петков.

Не знам от какво е измамен президента - не сме изневерили на никакъв принцип. Има Такъв Народ научи за първи път, че даже сме подготвени да няма устойчиво държавно управление, единствено да няма откраднати средства от българите. Няма по какъв начин да подкрепим опит за кражба с хартиена бюлетина. Няма значение какво сме правили дружно, положителни неща сме създали дружно, съобщи Петков на въпрос за какво президентът Радев се разсърди на " Промяната ".

Резултатът е най-бедната страна в Европа, неудовлетворен е Кирил Петков.Но отново повтори, че над 1 милион пенсионери са минали линията на беднотия.

Да, проблем са цените - всичко в магазина коства по-скъпо, само че този проблем беше привнесен, изясни шефът на Политическа партия. Не мога да кажа, че съм горделив, че нашето държавно управление направи доста, макар тези условия, посочи Петков.

Само аз и Мицотакис имахме диалози, по този начин се получи газовата връзка с Гърция, въпреки мнозина да си го пришиват на ревера, изясни експремиерът.

Мога да поздравя Българска социалистическа партия, в случай че следват тази политика да не гласоподават за модела ГЕРБ още веднъж, заслужават поздравления, съобщи той.

Вчера бългаският Меси ме изненада първо щял да поддържа ветото на президента за Изборния кодекс, след това нямало да поддържа, аз се обърках, иронизира завоите на Бойко Борисов през вчерашния ден Петков.

Като виждаме какъв брой е деен, който и да е министър председател, ние сме наясно, че той ще води в ГЕРБ, изясни той.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР