Никой няма съмнение в това колко е полезна за тялото

...
Никой няма съмнение в това колко е полезна за тялото
Коментари Харесай

Добавете това към водата, която пиете и вижте какви чудеса ще направи с лицето ви!

Никой няма подозрение в това какъв брой е потребна за тялото и кожата постоянната консумация на вода. Но в композиция с други добавки към нея, тя може да прави още по-големи чудеса за здравето както на кожата, по този начин и на цялото тяло.

Срещу оток

На литър чиста вода би трябвало да добавите 1/4 чаена лъжичка сол, за да се спасите от отоците. Те освен че скапват външния ви тип, само че и предизвикват бръчки. Розовата сол не разрешава на водата да се задържа в организма и оказва помощ за усвояването й. Също по този начин е и богата на потребни минерали и има антибактериални свойства.
 Полезно ли е да пием вода през нощта? Полезно ли е да пием вода през нощта?
Водата е живот. Човешкото тяло не може без нея. Пийте вода вярно за оптимални изгоди за здравето. Ще ви кажем дали можете да пиете...



Срещу вкус за сладко

Канелата е доста подобаваща за тези, които желаят да отслабнат, тъй като трансформира водата в засищата напитка, подобряваща метаболизма и понижаваща равнищата на глюкоза в кръвта.

Сложете в 1,2–2 литра вода 5 пръчици канела за една нощ и на сутринта е подготвена да я консумирате всякога, когато ви се прияде нещо сладко.

Срещу акне
 Какво е мъртва вода и по какъв начин да си приготвите? Какво е " мъртва вода " и по какъв начин да си приготвите?
Всеки обича, или преди време е обичал, да слуша или да чете приказки, където сигурно неведнъж е срещал претекстът за живата вода....

Вода с течен хлорофил понижава броя на бактерията Propionibacterium acnes, която е основен провинен за акнето. Стимулира синтеза на колаген и оказва помощ за по-бързото зарастване на рани. Тази вода е най-хубавият войник, почистващ и поддържащ здрава и хубава кожа. 1 чаена лъжичка течен хлорофил в чаша вода е изцяло задоволителна.

Срещу бръчки

Куркумата е невероятна фалшификация, богата на доста витамин С и супер антиоксидант. Тя изравянява кожата и я пази от появяването на бръчки, като я и възстановява и убива апетита, в случай че желаете да отслабвате.

За да си приготвите потребната напитка, сложете в чаша хладка вода не повече от 1/2 чаена лъжичка куркума. Пийте от нея всяка заран в продължение на 3 месеца, като на всеки 2 седмици вършиме отмора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР