Никой няма да скача върху гърба на БСП. От Бузлуджа

...
Никой няма да скача върху гърба на БСП. От Бузлуджа
Коментари Харесай

Нинова: Никой няма да скача върху гърба на БСП

Никой няма да скача върху гърба на Българска социалистическа партия. От Бузлуджа тръгваме на избори с приоритет - грижа за хората, приходите, битка с бедността и неравенствата, написа водачът на левицата Корнелия Нинова във фейсбук.

В дълга обява тя на процедура дава доклад по водещите тематики в политиката и какво е свършено през последните месеци.

" Отиваме на Бузлуджа с възприятие за добре свършена работа. В последната година Българска социалистическа партия се промени и от партия, с която никой не искаше да беседва се превърнахме в единствената партия,която можем да приказваме с всички, написа Нинова.

Тя отбелязва, че нервността към връщането на мандата е изкуствено основана и посочи, че Българска социалистическа партия не е нарушила Конституцията и на милиметър.

" Имаше късмет за трети кабинет и тъкмо, тъй като имаше късмет, ГЕРБ и Движение за права и свободи дръпнаха " ИТН " от договарянията, с цел да провалят този късмет. Имаше управническа коалиция, която свърши най-важната задача, която си сложи - да преведем България през тежките зимни месеци. Направихме го, като подкрепихме стопанската система и я стабилизирахме, заделихме 22 милиарда за помощ на фамилии и семейства ", показва Нинова.

Тя добавя, че слабостите в обединението са били недобрата връзка сред партиите. " Случваше се " Продължаваме промяната " да афишират решения, за които останалите сътрудници не бяхме чули, не бяхме обсъждали, научавахме ги от медиите и се постановяваше по-късно да гасим пожари. Това беше неточност и в договарянията в този момент се опитахме да я изправим и се разбрахме за нов метод на работа на обединението - авансово разискване и тогава оповестяване на решенията ", споделя тя.

Нинова разяснява и думите на президента Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова. " Чисто и намерено заявих позиция - никой няма да скача върху гърба на Българска социалистическа партия. Няма да позволим никой да се подиграва с Българската социалистическа партия, да ни упреква несправедливо, изключително за тези 6 месеца, в които направихме всичко по силите си да преведем България и да осигурим успокоение ", споделя тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР