Никой няма да си позволи лукса да предаде историческата истина

...
Никой няма да си позволи лукса да предаде историческата истина
Коментари Харесай

Каракачанов: Никой няма да си позволи лукса да предаде историческата истина за Македония

" Никой няма да си разреши лукса да съобщи историческата истина за Македония. Няма по какъв начин да изтриеш половината от българската история с подправени причини “. Това съобщи в изявление за " Трибуна “, вицепремиер и министър на защитата в оставка.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация не счита, че българската позиция по отношение на Северна Македония ще се промени след парламентарните избори, каквито упования има измежду част от политическия хайлайф в Скопие. " Никой няма да си разреши лукса да съобщи историческата истина за Македония. Ние не желаеме доста. Искаме едно нещо. Сегашните политици в Македония да спрат да тормозят тези хора, които имат българско национално съзнание, да спрат да насаждат ненавист през образованието, медиите, през цялата си политика по отношение на българите и България, да спрат да фалшифицират българската история. Ние не отхвърляме правото на всеки да се назовава както желае. Имаш право да се наричаш древен македонец, само че нямаш право да фалшифицираш същинската история на Македония, тъй като Македония като географски регион е направила доста повече за България, в сравнение с Мизия, Тракия и Добруджа. Няма по какъв начин да изтриеш половината от българската история с подправени причини. Няма да го позволим. Не имам вяра, че има подобен български политик, който може да извърши такова национално изменничество “, акцентира Каракачанов.
 Каракачанов: Вътрешна македонска революционна организация няма да съобщи хората, които гласоподаваха за нас Каракачанов: Вътрешна македонска революционна организация няма да съобщи хората, които гласоподаваха за нас
Все още Централната изборно комисия не е обявила дефинитивни данни, само че прогнозата е, че Вътрешна македонска революционна организация няма да има посланичество в 45-и...
Той предизвести, че в случай че нещо сходно стартира да се случва, митингите от лятото на 2020 ще им се видят като " сън в лятна нощ “. " Аз съм най-омразният човек за лъжемакедонските патриоти, които със сръбските способи на антибългаризма не престават да държат в тъмната дупка на изолацията Република Северна Македония ", уточни Каракачанов. " Мразен за тези, които ненавиждат българите. Аз не ги ненавиждам, просто ги скърбя. Защото както е споделил огромният македонец Паисий Хилендарски " О неразумни юроде, за какво се срамиш да се наречеш българин “. Те не са отговорни, че са необразовани. Лошото е, че не поставят старания да научат истината, а единствено истината те прави свободен човек “, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.
" Сръбско-комунистическата неистина не те прави свободен македонец. Тя те прави подвластен от едни остарели схеми и както виждате през днешния ден Македония е най-бедната страна в Европа “, добави Каракачанов. Той акцентира, че Вътрешна македонска революционна организация не се предава и не се продава и това би трябвало да се осъзнае и разбере от политиците в Скопие.
" Езикът на омразата е една от аргументите хората в районен съд Македония да не желаят да разгласят намерено своя български генезис. Омразата към тях се насажда от медии, учебниците по история, по този начин наречените интелектуалци. В Северна Македония може даже да си марсианец, само че не българин ", уточни Каракачанов, разяснявайки за какво прекомерно малко хора в Македония са дали своят вот на парламентарните избори в България на 4 април.
" Хората, които бяха поискали откриването на секции, с цел да гласоподават, бяха привиквани в полицията. В един от градовете, където имаше изборна секция, цивилни служители на реда връщаха хората. Страхът е главната причина. А това, че тези хора, които се престрашиха да гласоподават, гласоподаваха за Вътрешна македонска революционна организация. Това е показателно какво би се случило, в случай че Македония беше релативно свободна и демократична страна “, съобщи Каракачанов. Той благодари на всички, които са го подкрепили от Македония: " Горе главата! Борбата за Македония продължава “.
 Каракачанов към Скопие: Скандалът е при вас, не някъде другаде Каракачанов към Скопие: Скандалът е при вас, не някъде другаде
Не търсете абсурда другаде, при Вас е, „ сътрудници “, в личния Ви двор, и е голям, европейски. С тактиката „ крадецъ...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР