Никой няма да ни спре, нито Хага, нито Оста на

...
Никой няма да ни спре, нито Хага, нито Оста на
Коментари Харесай

Нетаняху: Никой няма да ни спре – нито Хага, нито Оста на злото

„ Никой няма да ни спре, нито Хага, нито Оста на злото, нито някой различен. “

Това съобщи министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху по отношение на продължаващата 100 дни война с „ Хамас “.

Войната стартира на 7 октомври, откакто ислямистката организация изстреля стотици ракети към Израел, а нейни бойци отвлече към 240 души в Ивицата Газа.

Наскоро Южна Африка заведе дело в Международния съд в Хага по обвиняване, че Израел прави геноцид в линията Газа.

Израелският министър-председател разгласи, че военните интервенции към този момент са създали допустимо елиминирането на множеството военни подразделения на „ Хамас “.

Снощи в Тел Авив се организира следващ многохиляден митинг с искане оставката на Бенямин Нетаняху, обвинявайки държавното управление, че не прави задоволително, с цел да върне вкъщи заложниците, съобщи бТВ.

В рамките на едноседмично помирение сред Израел и „ Хамас “ бяха освободени близо 140 души, само че 100 към момента са в плен.

Над един милион камбани ще зазвънят по едно и също време в целия свят в 16 ч. (българско и израелско време) на 14 януари, с цел да отбележат 100-те дни от бруталното нахлуване над Израел. Кампанията се организира под надпис „ Една камбана може да бъде звукът преди бурята, милион камбани могат да раздрусат света! ”

Българската православна черква се причисли към самодейността и в София ще бият камбаните в три православни храма.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР