Никой няма да ни спре, нито Хага, нито Оста на

...
Никой няма да ни спре, нито Хага, нито Оста на
Коментари Харесай

Нетаняху: Никой няма да ни спре - нито Хага, нито оста на злото, нито някой друг

" Никой няма да ни спре, нито Хага, нито Оста на злото, нито някой различен ", съобщи Нетаняху на конференция в Тел Авив, визирайки по-специално заведеното от Южна Африка дело в Международния съд по обвиняване, че Израел прави геноцид в линията Газа, заяви Българска телеграфна агенция.

Израелският министър-председател увери, че военните интервенции към този момент са създали допустимо " елиминирането на множеството военни подразделения на Хамас " на палестинската територия, ръководени от ислямисткото придвижване.

Освен това по въпроса за палестинците, разселени от боевете - към 1,9 милиона души от общо 2,4 милиона поданици на Газа съгласно Организация на обединените нации - Бенямин Нетаняху уточни, че " има интернационален закон и той гласи едно просто нещо: вие се разселвате население и не го връщате назад, до момента в който заплахата съществува. А заплахата продължава да съществува. "

Войната беше провокирана на 7 октомври от офанзиви на " Хамас ", които доведоха до гибелта на към 1140 души, най-вече цивилни, на израелска земя, съгласно броене на Агенция Франс Прес, основано на израелски данни.

Започнала като възмездие от Израел, войната в Газа от този момент е лишила 23 843 души, множеството дами и малолетни, съгласно последния отчет на министерството на опазването на здравето на " Хамас ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР