Никой няма да ни пусне в Еврозоната с тези ниски

...
Никой няма да ни пусне в Еврозоната с тези ниски
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Никой няма да ни пусне в Еврозоната с тези ниски доходи

Никой няма да ни пусне в Еврозоната с тези ниски приходи “. Това сподели в ефира на bTV Radio президентът на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов.

„ Не ние ще се усещаме неловко с Еврозоната, а тя няма да се възприятие уютно с нас и никой няма да ни пусне там. Нека не се заблуждаваме. Всичките проблеми които имаме в България опират до ниските ни приходи “, добави той.

Синдикатите оферират да бъдат подхванати стъпки за скоростно икономическо и обществено доближаване на България с останалите страни от паричния съюз. И надлежно да бъде признат проект за продължаващо нарастване на минималните хонорари.

„ Няма смисъл от такива работодатели, които не са в положение през бизнеса си да обезпечат минимални работни заплати на своите чиновници “, сподели той.

Манолов разяснява и недоволството на IT бранша от заложеното нарастване на оптималния застрахователен предел от 3000 лева на 3400 лева

„ Въобще не ми пука какво си мисли IT секторът. Нали ние твърдим, че имаме проблем с тавана на пенсиите…Таванът на пенсиите е в директна функционалност с оптималния застрахователен приход. Този въпрос има едно бързо решение. Ако оптималният застрахователен приход се усили два пъти, ще изчезне на практика и таванът на пенсиите “, изясни той.

Манолов напомни на IT бранша, че с повдигането на осигурителния предел, чиновниците ще получават и по-високи компенсации.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР