Никой няма да го каже, но ИТН сме направили най-хубавото

...
Никой няма да го каже, но ИТН сме направили най-хубавото
Коментари Харесай

Йорданов: ИТН сме направили най-хубавото за България сваляйки правителството на Петков

Никой няма да го каже, само че Има Такъв Народ сме създали най-хубавото за България сваляйки държавното управление на националните предатели Кирил Петков и Асен Василев. С това изречение приключи обобщението си след днешното чуване на шефовете на служби Тошко Йорданов.

От парламентарната естрада той разгласи, че Има Такъв Народ са „ задоволени в някакъв космополитен смисъл “. И означи, че чуването е потвърдило, че всичко което са казвали последната година и половина за държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев и персонално за двамата, и за Весела Чернева, се оказа правилно от първата до последната писмен знак “, съобщи Йорданов. И напомни, че външната министърка Теодора Генчовска в прав текст е оповестила, че под управлението на Петков Чернева се договаря и с непознати страни, и с македонската страна, и прави нещо срещу българската страна. Изненадам съм, че част от вас преоткривате тази информация, сподели той.

Изслушването на шефовете на служби единствено отчасти удовлетвори Движение за права и свободи. Хамид Хамид разгласи, че са „ частично удовлетворени, частично не “. „ Очаквахме да чуем имена. Разбира се, има досъдебно произвеждане и законът ви споделя да запазите това. Но ние ще желаеме да научим кои са тези лица, против които има производства за приключване на информация. Това е изменничество. За едното лице към този момент се допуска, че е Весела Чернева, ще търсим и другите “, закани се Хамид.

Той добави, че е очаквал Пламен Тончев да каже за визитите и срещите си и посочи, че се е срещнал от презокеански медии за премия, която шефът на ДАНС е получил, само че не споделил „ от непотребна невзискателност “. „ Директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ не дава премия в случай че няма доверие. Тези, които приказват за липса на доверие, са получавали най-вече награди от шефа на БДЖ, не от Централно разузнавателно управление на САЩ “, добави още той. И още веднъж подчертава на тематиката за национално изменничество, лъснала от чуването.

Иван Иванов от Българска социалистическа партия пък дефинира случилото се като симптоматично във връзка с развой, почнал преди близо 12 г – политическо кадруване в службите. „ Преди години шефовете се съгласуваха по офиси и квартали в този момент не е по-различно. Уж смяна, а наслагваме модела в цялостна мощ в още по-големи размери. Договорките не са правени по посолства, а в офиси и политически централи. Друг е въпрсът кой в кое посолство върви “, съобщи депутатът. И тоново нападна, че „ но бала с изборите “ демонстрира доколко е разтърсено и доверието в изборния развой. Изборите са манипулиат доста грубо, не чухме доказателства, че сходно вмешателство не е предотватено, счита то Българска социалистическа партия.

 

Етикети: Има подобен народправителствоТошко Йорданов
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР