Никой никога не ми е плащал да кажа, че имам

...
Никой никога не ми е плащал да кажа, че имам
Коментари Харесай

Тони Стораро с първа снимка от болницата!

 " Никой в никакъв случай не ми е плащал да кажа, че имам коронавирус! Не се върша на болен. Със здравето смешка не трябва и аз като надълбоко набожен човек в никакъв случай не бих си разрешил да постъпя по този начин. На всички, които имат вяра в конспирации, ще пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята обстановка ".

С тези думи фолкзвездата Тони Стораро даде да се разбере, че клипът, който пусна преди дни, не е записан след лекуването му от ковид, а доста преди този момент.

" Съзнавам, че с това мое деяние дадох мотив да се твърди, че съм се правил и изобщо не съм бил болен. Това не е по този начин ", показа изпълнителят на " Купон до безкрайност " и посочи: " Песента " Ах, каква жена си " записах, незабавно откакто ни позволиха да работим след карантинния интервал. Заснех и видео към нея, започнах да вървя и по участия. След това вирусът ме хвана и отново екипът ми замрази всичко. Още в първия ден, когато в действителност дръзвам да кажа, че се усещам към този момент по-добре, взех решение да пусна квалифицирания план - поради себе си и поради всички хора, които са зажаднели за моята музика. И хоп - започнаха спекулациите ", показа Тони.

Фолкзвездата се обърна и с признателност към всички, които от самото начало са били до него. " Освен фамилията ми всички лекари, сестри, санитари, началникът на инфекциозно поделение в МБАЛ – Шумен, доктор Костова, доктор Загоричев и сътрудниците им. Дълбок реверанс към всички, които отправяха своите молебствия да мина по-леко през това тестване. Вече се усещам по-добре и желая да ви съветвам: " Не губете време, в случай че се почувствате зле, не чакайте и ден, в случай че усетите, че нямате усъвършенстване, незабавно отидете на доктор. С този вирус смешка не трябва ", показа още Тони Стораро. Звездата на фолка чака да бъде изписан тези дни от болничното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР