Никой, никога не е мислил доходите на свещениците да бъдат

...
Никой, никога не е мислил доходите на свещениците да бъдат
Коментари Харесай

Няма Да Са Само Учителите! Бойко Борисов Вдига Заплатите И На Всички Тези Българи!

" Никой, в никакъв случай не е мислил приходите на свещениците да бъдат взимани, събирани или проверявани ", увери Борисов във връзка с тематиката за даренията. Премиерът отсече обаче, че средствата, които се отпускат от страната, контролът ще е цялостен.

Освен това от думите на Борисов се разбра, че следобяд в разискванията на Закона за вероизповеданията в парламентарна комисия ще вземат присъединяване пет митрополита. Консенсуса на този стадий е поправките да бъдат признати на второ четене, като един допустим закон.

Премиерът уточни, че от 90-та година се мъчи, с цел да направи по този начин, че страната да поеме грижата по вероизповеданията.

Западно и приблизително европейският митрополит Антоний изясни, че срещата с премиера е минала в добър звук по противоречивите въпроси по Закона за вероизповеданията. Винаги има някакви пропуски и недоглеждания, намерихме консенсус за разрешаване на казуса, разясни митрополит Антоний, написа нюз.бг.

Митрополитът разясни, че ще бъде направена експертна група, която да реализира един Закон за вероизповеданията в услуга на всичко вероизповедания. " Не би трябвало да бъде в ущърб на вероизповеданията, тъй като въпреки всичко има религиозна независимост ", посочи той и добави, че всичко ще се контролира в границите на комисията, която ще работи по този въпрос.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР