Никой не знае откъде ще се появи любовта. Когато обаче

...
Никой не знае откъде ще се появи любовта. Когато обаче
Коментари Харесай

Кои зодии са най-привлекателни за мъжа Водолей

Никой не знае от кое място ще се появи любовта. Когато обаче става дума за сърцето на Водолея, някои дами от зодиака несъмнено са с преимущество. Мъжете от тази зодия доста държат на своята независимост и самостоятелност. Водолеите имат разнородни ползи, обичат да поддържат връзка и имат ужасно възприятие за комизъм. Най-често те се влюбват в представителките на следните три зодии:
Близнаци
 Washington post: Привлекателните хора печелят повече Washington post: Привлекателните хора печелят повече
Проучване на социолозите Жанклин Уонг и Андрю Пенър, включващо 14 000 участника, потвърди, че по-привлекателните хора получават по-високо...
Правилото, че хората от една порода се притеглят важи с цялостна мощ за Водолея. Той нормално се влюбва в други въздушни знаци. Мъжът от тази зодия държи да се схваща с партньорката си на едно по-дълбоко равнище и това се получава доста бързо с дамите Близнаци. Още по време на първия диалог те очароват Водолея с вродения си гений да споделят. Общуването с тях става естествено и може да бъде доста занимателно. И двете  гледат положително на живота и обичат да проучват света към тях.
Везни
Водолеят реализира съвършена естетика с още една сродна душа от въздушните зодии. Жената, родена под знака Везни, споделя с него обща пристрастеност към приключенията и пътешествията. И двете  не гледат съществено на дребните проблеми. Тъй като мъжа Водолей и дамата Близнаци обожават общуването, е прекомерно допустимо да се срещнат на празненство на общи познати. Често срещата им може да докара до обич от пръв взор. Много е значимо обаче Водолеят да се оправи с един от своите съществени дефекти. Той би трябвало да се сбогува със страха да приказва за възприятията си, тъй като това е значима тематика за дамата Везни.
Стрелец
 12 метода, посредством които да станем по-уверени 12 метода, посредством които да станем по-уверени
Всички имаме едно предпочитание – да бъдем по-привлекателни. Но какво би трябвало да създадем, с цел да реализираме задачата? За по-привлекателна въ...
Мъжът Водолей и дамата от огнената зодия Стрелец споделят неподправената си пристрастеност към живота, която мигновено ги притегля. Представителите на двата знака незабавно откриват общото си разбиране, че би трябвало да се усещат самостоятелни в връзките си. Никой от тях не би желал връзка, в която би трябвало да се бори за свободата си. Разбира се, тази свободолюбивост не би трябвало да се трансформира в боязън от обвързване. Това може да докара до съществени проблеми с доверието и от двете страни. Ако превъзмогнат този минус, връзката Водолей-Стрелец може да бъде изпълнена с вълнуващи прекарвания и откривателски пътешествия.
Овен
Водолеят усеща мигновено привличане към представителките и на различен огнен знак. Той и дамата Овен изпитват същинско наслаждение да флиртуват един с различен. Играта за продобиване на другия за тях е вълнуващо предизвикателство. И двете  са отворени за нови прекарвания и имат потребност от многообразие в живота си. Въпреки че Водолеят и дамата Овен може да наподобяват странна двойка за близките, те се схващат чудесно и умеят да се смеят дружно. Затова несъмнено могат да имат триумф в любовта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР