Никой не знае кой е Галин Гочев, но когато се

...
Никой не знае кой е Галин Гочев, но когато се
Коментари Харесай

Фолк звездата продуцент Галин: Роден съм под щастлива звезда

Никой не знае кой е Галин Гочев, само че когато се каже Галин, обстановката се трансформира на мига. Няма човек, който да не се сети за един от най-популярните попфолк реализатори у нас. той е същинска машина за шлагери – най-малко три негови части оглавяват класациите всяка година. оГоче

 

Галин израства в семейство на музиканти – татко му Петър Гочев е известен акордеонист и началник на локалния фолклорен оркестър „ Извор “. Галин показва, че вътрешно постоянно е усещал, че ще се занимава с музика.

 

В специалността си разчита на певческите си качества, на това, че може да написа текстове за песни и има нюх за шлагери. Освен това наподобява добре, поддържа се, настоящ е… Хората остават удовлетворени след всяко негово присъединяване.

 

Обикновено спи докъм 12-14 ч., защото вечер е по участия, които в нередки случаи не престават докъм 4 ч. сутринта. Не се разсънва с кафе, защото от много години е на хранителен режим – месо, ориз, зелени салати и плодове. Задължително тренира 6 пъти седмично и няма пропусната подготовка. Фитнесът и музиката, са неизменима част от всекидневието му. 

 

Определя себе си като съумял човек, тъй като работи това, което доста обича – душата му е в музиката. Освен това е и измежду дребното хора, продуциращи млади реализатори, освен това сполучливо. В професионален проект освен е осъществен, а и надхвърлил фантазиите си. 

 

Смята, че около работата си живее прекрасен живот, само че не се дефинира като богат човек, защото визиите му за това, са разнообразни. Определя се като сполучлив, защото парите, които изкарва му стигат да отиде на почивките, на които желае да отиде, да кара колата, която иска…

Подчертава, че всеки негов лев е изкаран с честен и почтен труд, а не с шикалкавене и корупция.

 

До момента не се е сблъсквал с проблеми в живота си и заради тази причина се дефинира като роден под щастлива звезда. Разбира се е имал компликации, които обаче не са били нерешими  на тях гледа като на уроци от ориста и не драматизира събитията, приема ги като част от живота. Всеки ден си намира мотиви да бъде благополучен.

 

Като характерен представител на арт средите, Галин също има вяра в любовта, а и няма по какъв начин другояче да е, поради обстоятелството, че в 90% от песните им, се пее за обич. Освен това е много любвеобилен – нещо типично за зодията му – Риби. Хубавото е, че бързо му минава, когато се разлюбва – не се занимава там, където не вижда смисъл и вероятност.

 

Случвало му се е да подозира дамата на сърцето си в невярност, само че в никакъв случай не са си признавали, въпреки да е 100% сигурен, че са му изневерявали. В този ред на мисли не му се е налагало да прости невярност.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Петър Гочев Галин Гочев Галин певец продуцент
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР