Никой не знае как ще реагира, ако партньорът им извърши

...
Никой не знае как ще реагира, ако партньорът им извърши
Коментари Харесай

Жена разкрива аферата на съпруга си с брат си в брутален обмен по радиото на живо

Никой не знае по какъв начин ще реагира, в случай че сътрудникът им извърши най-голямото изменничество, само че откривайки, че брачният партньор ви е изневерил на един от членовете на фамилията ви води нещата до нови дъна.

Ако изневярата е разкрита в границите на брака, нормално има дребен късмет за помиряване. Така че, когато една жена разкри аферата на брачна половинка си с брат й, тя реши да му отмъсти - като го разобличи онлайн по радиото.

Жената, която се показа като мама Челси, се появи в радиошоуто на разискаха „ несъгласието “, което имаше с към този момент някогашния си брачен партньор - и водещият остана с отворена уста от нейното самопризнание. Появявайки се в Радио Джамбо със брачна половинка си, тя получи най-голямото възмездие - до момента в който мъжът й мислеше, че ще се помирят.

Кенийската жена показа шокиращия случай, който в последна сметка я накара да зареже брачна половинка си. Тя твърдеше, че някогашният й брачен партньор й е изневерявал както с мъже, по този начин и с дами – в това число със личния й брат.

Мама Челси продължи да твърди, че един път е вл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР