Никой не вярва, че локдаунът ще е само 14 дни. Подобен

...
Никой не вярва, че локдаунът ще е само 14 дни. Подобен
Коментари Харесай

Заведенията: Затваряте всичко или нищо. Или оставка на НОЩ |

Никой не има вяра, че локдаунът ще е единствено 14 дни. Подобен интервал на блокиране е вероятен единствено в случай че той обгръща безусловно всички обекти и държавни институции, като се изключи тези от първа нужда. Това ще резервира чиновниците ни и ще има максимален и обезпечен резултат. Това ще е най-справедливото решение. Или отваряте всички бизнеси без ограничавания, или затваряте всички. 

Това се споделя в позиция на Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията.

От СЗБ и БАЗ акцентират, че още веднъж никой не показва при какви равнища на разпространяване на COVID-19 бизнесът ще работи и настояват за въвеждане на строга и всеобхващаща двуседмична карантина.

Публикуваме цялата позиция СЗБ и БАЗ: 

Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията виждаме единствено две направления пред нас, с цел да запазим и дребното, което остана освен от нашия отрасъл, а и въобще от дребния и междинен бизнес в България.

Идеята за отчасти двуседмично затваряне на фитнеси, молове и заведения няма да докара до нужните резултати. Всъщност, за следващ път никой не показва какви са задачите и при какви равнища на разпространяване на болестта бизнесът ще проработи още веднъж. Защото никой не ви има вяра, че " локдаунът " ще е единствено за 14 дни. Подобен интервал на блокиране е вероятен единствено в случай че той обгръща безусловно всички обекти и държавни институции, като се изключи тези от първа нужда. Двуседмичен, цялостен локдаун. Това ще резервира чиновниците ни. Това ще има максимален и обезпечен резултат. Това ще е най-справедливото решение.

И по този начин! Всичко или нищо!

Или отваряте всички бизнеси без ограничавания, или затваряте всички!

Защото, в случай че страната и хората, които са обвързани с взимането на сходни решения, за четвърти път ни унижат и опитат да доубият нашия бизнес, ние ще сме длъжни да се защитим по отговарящ метод. Отговорните лица - министърът на опазването на здравето и всички членове на НОЩ, неведнъж потвърдиха, че са негодни да взимат качествени решения и да вдъхват доверие и кураж в обществото и бизнеса! И не, не управлявате най-добре в Европа пандемията!

Настояваме за въвеждане на строга и всеобхващаща двуседмична карантина. Двуседмична! Нека всички дружно понесем отговорност за оправянето с казуса и за неговото бързо решение. В противоположен случай, в случай че още веднъж единствено три бранша бъдат изправени пред това да понесат цялата тежест, с цел да реализираме неразбираеми резултати, ние ще бъдем принудени да организираме всеобщ митинг! С едно само искане - оставка на всички членове на НОЩ!

Оставка за трите " Д "

Дискриминация
Демагогия
Диктатура

С три големи Н:
Недоверие
Недоволство
Недоумение

СЗБ и БАЗ
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР