Никой не трябва да слага личната си кариера над стабилността

...
Никой не трябва да слага личната си кариера над стабилността
Коментари Харесай

Кирил Петков за оттеглянето на Гюров: Показахме какво значи лидерство

" Никой не би трябвало да поставя персоналната си кариера над стабилността на България. Благодаря на Андрей Гюров че се отдръпна. Показахме какво значи " водачество ".

Това съобщи в понеделник министър председателят Кирил Петков в следващ коментар за напрежението в ръководещата коалиция за избора на шеф на Българска народна банка.

Вчера Андрей Гюров разгласи, че отдръпва кандидатурата си, само че във фейсбук обява водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разгласи, че Любомир Каримански няма да последва този ход. Според Тошко Йорданов пред Нова тв в понеделник заран от Политическа партия желали Българска народна банка без претендент. В сегашната обстановка от Има Такъв Народ били тласкани да получат поддръжката на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Когато няма съгласие, по-добре да се направи стъпка обратно, вместо да се упорства непременно за позиция. Нищо не изисква това бързо деяние сега да има нов гуверньор. Може да се седне и да се приказва. И да се избере една кандидатура, която е сплотяваща ", предложи още Петков.

" Гуверньорът на Българска народна банка би трябвало да има висок морал и висока нравственос ", акцентира той няколко пъти.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР