Никой не си е избирал да управлява в тази ситуация.

...
Никой не си е избирал да управлява в тази ситуация.
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Надявам се на консенсус, който да помогне на бизнеса и хората

" Никой не си е избирал да ръководи в тази обстановка. Който и да беше на власт тъкмо в тази обстановка - редица рецесии, война в Украйна, последици от КОВИД, щеше да му е много мъчно. Особено при нас. Имаме четири партии, с четири разнообразни хрумвания и позициониране в общественото пространство, които се опитваме да овладеем тези рецесии, само че няма да се отхвърляме ", това съобщи депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов пред " Euronews - България ".

" Това са естествени диалози на експертно равнище, които ще ни оказват помощ да реализираме оптимален консенсус. Ще има и съдружен лидерски съвет, където ще бъдат финализирани всички ограничения. Надявам се през идната седмица държавното управление да излезе с решение ", съобщи той във връзка с антиинфлационните ограничения, готвени от държавното управление.

Той посочи, че предложенията по съответни ограничения, свързани с инфлацията, са отвън коалиционото съглашение и по никакъв метод не са алена линия.

" Надявам се да се реализира баланс и консенсус, с цел да има общ пакет от ограничения, който да подкрепи бизнеса и хората в един подобен миг ", акцентира той.

Според Балабанов би трябвало да се създадат спомагателни разбори по отношение на въвеждането на еврото у нас.

" Докато в РСМ не ни запишат в Конституцията им като народ с равни права, а не като малцинство, считам че няма какво да се случи ", съобщи той по отношение на проблема с участието на РСМ в Европейски Съюз.

Депутатът от Има Такъв Народ беше безапелационен, че от тук нататък, даже Украйна да изиска различен тип помощ от България, тя ще мине през гласоподаване в Народно заседание.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР