Никой не се е задушил от носене на маска, маските

...
Никой не се е задушил от носене на маска, маските
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев: Носете си маската и си набавете добри емоции

Никой не се е задушил от носене на маска, маските би трябвало да се носят. С тази тематика стартира изявлението си проф. Тодор Кантарджиев на постоянния седмичен брифинг за епидемиологичната обстановка у нас. Тодор Кантаржиев сподели и своя маска високо над главата си.

Маските, по думите му, не са приятни, само че би трябвало да пазим здравето на околните си и на близките. Маските пазят над 30%, а това се потвърждава и в изявленията за наблюдения на международно научни издания. Колкото по-малък е вирусния товар, толкоз по-лесно се изкарва болестта , безапелационен бе Тодор Кантарджиев. Той добави и че очилата също пазят, по тази причина предлага всички, които носят очила, изключително на работното си място да стоят с очила.

Той също акцентира, че е значим контролът на ограниченията. Маски би трябвало да се носят. В градския превоз прикани да се отварят прозорците, само че и Кантарджиев с изострен звук уточни, че надзор би трябвало да има освен в градския превоз, а и в междуградския. Знаете ли там какво се случва, нито един не е с маска, съобщи Кантарджиев.
 За седмица 50% растеж на умрелите, 102% растеж на заболеваемостта Обновена
За седмица 50% растеж на умрелите, 102% растеж на заболеваемостта

Далеч сме от построяването на групов имунитет

Да не се предозиране с витамин D, да не се подтиква прекомерно имунната система с витамини, предложи Кантарджиев. Добрите страсти също оказват помощ на имунната система, по тази причина и който не устоя, да не гледа непрестанно телевизия, филми и изявления за вируса , по думите му.

Тодор Кантарджиев прикани и сътрудници, лекари, да не приказват нелепости. Обект на рецензиите му, въпреки и без да показва съответни имена, очевидно беше лекар Атанас Мангъров.

Недоволство Тодор Кантарджиев изрече и по отношение на БАБХ , които е нужно да управляват ограниченията при приготвянето на храна за у дома. С поръчката на пица няма проблем, 2 минути в микровълновата и вирус няма, разгласи Тодор Кантарджиев.

Важна част от апелите му бяха ориентирани към това да се вършат бързите проби, които дават резултат в границите на до половин час и не са скъпи.

По думите му 185 лаборатории вършат PCR проби. Те обаче са претрупани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР