Никой не поема отговорност за загинало дете в с. Градежница,

...
Никой не поема отговорност за загинало дете в с. Градежница,
Коментари Харесай

Никой не поема отговорност за загиналото дете в с. Градежница

Никой не поема отговорност за починало дете в с. Градежница, което беше затиснато от футболна врата и по-късно умря в болничното заведение в Тетевен.
Детето е играело с другари на игрището, когато едната футболна врата пада и го затиска. Децата, които са били с него се разбягват и го оставят самичък.
" Детето е стояло минимум час и половина затиснато. Децата са се пръснали и са избягали " описа майката на починалото момче.
По думите й преди време е стартират ремонт на локалното игрище, мрежите са били отстранени, вратите са били преместени, само че единствено до такава степен.
Според кмета на извършвам кражба положението на стадиона е било такова още преди той да заема поста си: " Той е общинска благосъстоятелност и ние сме подвластен от общинат ", безапелационен е Свилен Чернин.
" Това, което съм желал, отново ще го желая. Направихме среща с общината, два пъти, с цел да може стадионът да се приведе в порядъчен тип, само че става въпрос за избрани средства ", добави Чернин.
От прокуратурата в Ловеч са образували досъдебно произвеждане против незнаен причинител. Постановена е инспекция на кмета на всички уреди, които се намират на територията на общината.
Снимка: списък
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР