Никой не оцеля при падането на машината на 17 юли

...
Никой не оцеля при падането на машината на 17 юли
Коментари Харесай

Българското Национално Радио Ни Изправи Косите В Момента: Преди Малко Се Самоуби Най-Противоречивата Фигура! Край Със Самия

Никой не оцеля при рухването на машината на 17 юли 2014 година в регион на бойни дейности сред силите на Киев и проруските сепаратисти.

Според известия в украинските медии Волошин се прострелял в дома си в град Николаев (Миколаив) край Черно море.

Украйна го смяташе за воин. Той имал 33 бойни задачи с щурмовака Су-25 против сепаратистите в Източна Украйна. Волошин (29 г.) в последните няколко месеца ръководел летището на Николаев.

Членове на фамилията му декларирали пред украински медии, че се чувствал депресиран. Те били в жилището му, когато то се прострелял в неделя. Веднага била извикана кола за спешна помощ, само че той умрял в болница.

Една от съветските версии твърдеше, че Волошин е свалил боинга над Донбас. Тя цитираше показания на някогашният монтьор от украинските Военновъздушни сили Евгений Агапов. Той работел на летището, откъдето водачът излетят и кацнал в деня на свалянето на малайзийския боинг. Волошин споделил на сътрудници, че стрелял по аероплан, който се озовал не на точното място и в вярното време.

Според друга съветска версия пътническият аероплан бил свален от украински ракетен комплекс „ Бук “, а не от подобен, който е бил в ръцете на проруските сепаратисти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР