Никой не очакваше тази трагедия да се случи, но тогава,

...
Никой не очакваше тази трагедия да се случи, но тогава,
Коментари Харесай

Оставки в кабинета - коментар на Боряна Димитрова и Татяна Буроджиева

Никой не очакваше тази покруса да се случи, само че тогава, когато се случи, явно би трябвало да има вдишване на политическа отговорност. Само оставките обаче не са задоволителни. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия социологът Боряна Димитрова. Гост по тематиката беше и политологът Татяна Буроджиева.

Според Буроджиева трагичният случай е ускорил процеси, които по този начин или другояче са щели да се случат. Тя смята, че с подготовката на бюджета ще забележим изяснена формула за промени в ръководството, макар желанието на опозицията за предварителни избори. По думите ѝ Българска социалистическа партия не е подготвена за тях.

Боряна Димитрова показа резултатите от изследване на " Алфа Рисърч " по поръчка на Българска национална телевизия. Тя открои три значими извода:

61% от хората утвърждават министерските оставки. Сходен % - 61.3% декларират, че измененията в кабинета не им въздействат. Хората чакат съответните проблеми да бъдат решени, а не да бъдат заметени с няколко министерски оставки, сподели още Боряна Димитрова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР