Никой не обича сърцето му да тъгува. Понякога обаче то

...
Никой не обича сърцето му да тъгува. Понякога обаче то
Коментари Харесай

Кои зодии ще чувстват тъга през този уикенд ?

Никой не обича сърцето му да тъгува. Понякога обаче то страда и това рефлектира право върху нас. Чувстваме се безсилни, лишени от предпочитание за живот. Не виждаме светлина в тунела, нито причина да се усмихнем.
Някои от зодиакалните знаци ще усещат горест през уикенда, само че не трябва да се отчайват, тъй като доста скоро тягостното възприятие ще остане в предишното и ще се появи цветна дъга в живота им.
Ето кои са зодиите, в чиито очи ще напират сълзи, само че не от благополучие, а от горест:
Овен
Овните от край време са последователи на това сами да основават драма в живота си. Като, че ли в никакъв случай не могат да живеят в изцяло спретнат свят, където всичко се случва безпрепятствено и безпроблемно.

Те непрекъснато се гонят с вътрешните си мир и естетика и в никакъв случай не съумяват да се синхронизират. Ако имате другари Овни и те ви откажат плануваната среща за този уикенд, най-добре се пробвайте да поговорите с тях. Предложете им разходка под намерено небе, това доста ще им помогне да се отърсят от тъгата, която ги е обзела.
Водолей
Рядко се случва Водолеите да тъгуват толкоз мощно, че това възприятие да се трансформира в преобладаващо. Този уикенд обаче те няма да са във вихъра си и вместо да творят, както са привикнали, ще предпочетат да останат уединено със себе си и тихичко да поплачат.
Може би това е техният метод да изкарат натрупалата се душевна болежка и да се презаредят с онази позитивна сила, която всеки може да разпознае.

Скорпион
Никога нищо не им е задоволително. Максималисти по природа и този уикенд представителите на зодия Скорпион ще желаят да сложат главата си в длани и да се замислят над всичко това, което ги връхлита в живота им.
През техните очи нещата ще бъдат доста преекспонирани и вероятно това ще ги подтиква към страдалчество. Реално ситуацията им напълно не е толкоз трагично, колкото самите те настояват.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР