Никой не обича разочарованието. То ни кара да се затваряме

...
Никой не обича разочарованието. То ни кара да се затваряме
Коментари Харесай

Зодиите, които са обречени на страдание през месец март

Никой не обича разочарованието. То ни кара да се затваряме в себе си и да страдаме. Понякога обаче животът ни сервира тествания, с които се постанова да се преборим.
Някои от зодиакалните знаци няма да се усещат на гребена на щастието през месец март. Те ще страдат и ще имат потребност да се усамотят.
Добрата вест е, че месецът има единствено 31 дни и доста скоро тъгата ще се изпари и на нейно място ще се настани щастието и вътрешното задоволство.
Ето и зодиите, които няма да се усещат щастливи през женския месец:
Близнаци
Представителите на зодия Близнаци ще тънат в безпокойствие през месец март. Те ще преминат през не малко компликации, свързани с любовта. Твърде евентуално е да изпитат отчаяние от половинката си, което вероятно ще се трансформира в сериозен фактор за тъгата им през месеца.

Възможно е още да изгубят не дребна сума пари и финансовата неустойчивост да повлияе на вътрешните им мир и естетика.
Козирог
Мъжете и дами Козирози ще получат няколко следващи отхвърли, които ще рефлектират върху живота им. Те ще се опитат да не помнят за несполуките, само че това няма да има триумф.
За страдание ще им се наложи да преминат през голям брой тествания, до момента в който се оправят с всички тези сложни моменти, които им предстоят.

Лъв
Жените Лъвове ще имат съществени тествания на работното си място. Колкото и старания да поставят, те няма да са задоволителни. Шефовете не ще бъдат удовлетворени от резултатите, а това откровено ще ги натъжава.
При мощните представители на зодиака най-вероятно ще настъпят различия с половинките им. Именно това ще ги тласне към тъгата. Те обаче ще свидлив зъби и ще преминат през всичко това с гордо вдигната глава.
Рак
И за Раците месецът няма да е от най-успешните. Много евентуално е да настъпят различия с бизнес сътрудници и това съществено да утежни мира и хармонията в живота на горделите Раци.
Независимо какъв брой сложен и изпълнен с горест се чака да бъде месец март, не губете вярата в себе си и помнете, че всяко едно тестване, което животът ни сервира, ни прави по-силни!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР