Никой не може да върне времето назад, но е напълно

...
Никой не може да върне времето назад, но е напълно
Коментари Харесай

7 конкретни начина да забавите стареенето

Никой не може да върне времето обратно, само че е изцяло допустимо да забавим хода му и въздействието му върху нашия външен тип и здраве. Начинът, по който остаряваме, се дефинира единствено на 50% от нашата ДНК, другата половина се дефинира напълно от метода на живот. Можете да надхитрите тялото си и да свалите няколко години от биологичната си възраст благодарение на спорт и здравословна диета. Да, това е добре известна истина, тъй че ето седем по-конкретни съвета, които работят като естествено подмладяване.

ДОБАВЕТЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ КЪМ МЕНЮТО СИ

Свободните радикали са един от главните врагове на еластичната кожа. Лошата вест е, че съвсем всичко, което ни заобикаля, всекидневно способства за тяхното формиране: ултравиолетовото излъчване, нечистата околна среда, радиацията, тютюнопушенето, стресът предизвикат появяването на бръчки и старешки петна. Добрата вест е, че можете да се преборите с всичко изброено благодарение на горски плодове, които съдържат мощен заряд от антиоксиданти. Препоръчително е да добавите към менюто си с порция плодове всеки ден, като в идеалния случай ги консумирайте с първото си хранене. По този метод те се метаболизират идеално и защищават тялото от свободни радикали и затова от прибързано стареене през целия ден.

ПРИЕМАЙТЕ ВИТАМИН D

Не е належащо да си набавяте витамин от D от слънцето. Напротие - би трябвало да го избягвате и да не забравяте да прилагате SPF върху кожата си 365 дни в годината. Ако живеете в северна страна и работите в офис, има възможност да имате недостиг на този витамин. Въпреки това, преди да отидете в аптеката, консултирайте се с ендокринолог: лекарят ще предпише доза съгласно резултатите. Просто ще би трябвало да изберете под каква форма ви е по-удобно да приемате витамин D - капсули или разтвор.

ПРАВЕТЕ СЕКС
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР