Никой не може да стъпи на малкия пръст на братя

...
Никой не може да стъпи на малкия пръст на братя
Коментари Харесай

Родните звезди юркат коли за милиони

Никой не може да стъпи на дребния пръст на братя Диневи, когато става дума за коли, само че през миналата година, звездите от родния шоубизнес също се регистрираха с коли за милиони. Красавиците от попфолка държат същински връх по първокласни коли.

С първокласни коли от всеки тип най-често се разхожда фолк певицата Мария. След като върна Бентлито на Гущеров и Майбаха, певицата се вози с първокласни джипове и два разнообразни мерцедеса, всеки на стойност над 200 000 лева

Плътно по петите я следва Алисия. Експоловинката на Валери Божинов, залага не толкоз на стила, колкото на бързината. Неслучайно, избира да употребява най-бързите коли на новото си гадже.

Макар и неведнъж да е засичана, да кара с превишена скорост, написа „ България днес”.

Подобна е обстановката и с Веселин Маринов. Певецът на „ Горчиво вино” подкара чисто ново „ Волво”, с което гордо се разхожда из столичните улици.

Лъскаво „ Бентли” държи в гаража си и миската Юлия Юревич, която носи короната за най-красива българка, през 2007 година.
Освен с купата, Юлия нашумя и с към този момент завършилата си връзка със сина на Тодор Батков.

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев също кара първокласни лимузини. Той избира да употребява у нас лимузина „ Мерцедес”, а в Германия кара джип.
Вдовицата на Жоро Илиев – Мая не изневерява на стила си и в никакъв случай не сменя марката. Тя от години е вярна на „ Мерцедес” и в случай че понякога сменя колата, то се отнася единствено до годината на произвеждане.

Първенство по най-скъпа кола обаче държи някогашният на Русата Златка – Камен Балбузанов — Куката. Той дълго време фучеше из София със своето „ Ламборгини Авентадор”, чиято цена гони близо милион. Неотдавна обаче го продаде, заменяйки го с „ по-скромен” бял джип.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР