Никой не може да се с категоричност от какво са

...
Никой не може да се с категоричност от какво са
Коментари Харесай

Успех и пари те очакват, ако сънуваш някое от тези неща

Никой не може да се с решителност от какво са подбудени сънищата, само че е неоспорим факт, че някои от тях може да имат пророческо значение. Съществуват разнообразни тълкувания на сънищата, които от време на време са мемоари за предишното или отражение на това, което ни се случва в реалност, само че нерядко някои са взор към бъдещето и какво ни чака в него.
Сънувате ли някое от тези неща, то в близко бъдеще ви чака триумф и пари.
Гръмотевична стихия
В старите съновници написа, че, в случай че сънуваш стихия, то те чакат доста пари. Силните гърмежи пък са предупреждение за триумфи в работата или бизнеса, само че, в случай че звукът е отдалечен ви чакат облаги от тотото.
Луна
Луната е знак на фамилията и сплотеността. Неочаквани финансови приходи ще има в фамилията.
Змия
Мнозина свързват змията с нещо неприятно, само че в не малко случаи тя е знак, че ви чака финансово благоденствие. Ако сънувате голям питон би трябвало да очаквате доста нарастване на финансовото си положение. Змията може да значи нова, по-добре платена работа или покачване.
Хубаво време
Спокоен летен ден на морето може да значи триумфи в бизнеса. Чисто небе значи, че ще сключите доста преференциални покупко-продажби и финансовото ви бъдеще ще е безоблачно.
Злато и диаманти
Сънуването на скъпоценни камъни не е белег, че мислите непрекъснато за пари или благосъстояние, а даже в противен случай. То е знак, че напълно скоро ще ви сполети финансов триумф и благополучие в персонален проект.
Сняг
Ако сънувате, че на открито вали сняг, то ви чакат триумфи във всяко нещо, с което се захванете. Колкото по-силен е дъждът, толкоз по-големи ще са достиженията ви.
Готвиш
Готвенето в съня си не е обвързвано с това, че сте гладни, а, че ви чакат приходи в банковата сметка. Ако сънувате, че печете нещо във фурната, то се гответе за триумф в работата. Приготвянето на десерт пък е непредвидена облага от хазарта или друго нещо, а, в случай че сънувате, че приготвяте храна за работа - покачване.
Взимаш доста пари
Взимането на пари насън нормално е обвързвано с даването им в действителния живот и от време на време е обвързвано със съществени неприятности освен за вас, само че и за околните ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР