Никой не може да избяга от смъртта. Обикновено ужасът от

...
Никой не може да избяга от смъртта. Обикновено ужасът от
Коментари Харесай

Да умреш и отново да се върнеш към живота

Никой не може да избяга от гибелта. Обикновено ужасът от непознатото разсънва страха у хората. Има обаче живи хора, които към този момент са надникнали под завесата й.

Рейчъл Бойл показа своите предсмъртни прекарвания в обществената мрежа TikTok. Тя страда от суправентрикуларна тахикардия, заболяване, което е мъчно лечимо. Това е съществено нарушаване на сърдечния темп, което постоянно води до сърдечна непълнота и гибел. Рейчъл споделя, че е умирала три пъти.

Умира на операционната маса и потегля към тунела със светлината. След това се разсънва.

Пред лицето на гибелта тя почувствала необичайно успокоение. Според нея тя е достигнала положение, при което пулсът й се е покачил до 230 удара в минута и по-късно сърцето й е спряло. Рейчъл споделя, че се е чувствала като че ли е излязла от тялото си и не е видяла нищо друго с изключение на ярка бяла светлина и тялото си. Тя си спомня, че вървяла доста постепенно към светлината.

За повторно тя умира непосредствено на операционната маса. Била обзета от необичайно възприятие на мира. Усещала, че по този начин би трябвало да бъде.

Всички мислели, че е изгубила мозъка си. Близките й считат, че е била под въздействието на лекарства, или че това е резултат от дефицит на О2 до мозъка по време на сърдечния арест.

Вижте още: Златото има вълшебен свойства

Но това не бил последният път, когато тя стига там, откъдето множеството хора не се връщат. Младата жена разказва и третия си опит. Тя се връща в операционната зала поради затруднения. „ Когато умрях за трети път, се издигнах над тялото си и можех да го видя от птичи взор. Не видях оборудването в операционната, нито лекарите, които стоят към мен. ”

Реймънд Мууди, прочут доктор и академик, който учи предсмъртните прекарвания, споделя, че хората, които умират, чуват бръмчене, преди да изоставен тялото, и по-късно нормално следват прочут тунел зад светлината от цветни светкавици. Те постоянно разказват срещи с обичаните си хора, които към този момент са умряли и виждат живота си като на лента. Странното е, че същите картини се разказват от хора, които са слепи по рождение.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР