Никой не можа да го пречупи, което е най-важното, винаги

...
Никой не можа да го пречупи, което е най-важното, винаги
Коментари Харесай

Мика Зайкова си спомни с умиление за буйния нрав на Каролев и разказа брутална случка

 Никой не можа да го пречупи, което е най-важното, постоянно говореше това, което желае. С тези думи икономистът Мика Зайкова разказа пред Нова телевизия сътрудника си Владимир Карлоев, който издъхна тази нощ след месеци в кома. 

Каролев беше в тежко състояние след падане в Пирин през май. Той получи политравма и черепно-мозъчна контузия след 400 метра рухване. Планински екипи издирваха икономиста в планината над 12 часа. 

Той прекара няколко месеца в интензивното поделение на " Пирогов ", в стационирано положение, след което беше изместен в друга клиника, определена от фамилията му.

Каролев е добре прочут от дребния екран с експресивното си държание. На 16 декември 2014 година влиза в спор с Мика Зайкова в утринния блок по Нова телевизия. Въпреки пререканията точно тя е измежду най-близките му другари.

Тя си спомня, че буйният манталитет на Каролев е водил и до физически конфликти. През 2014 година той се сби с Пламен Димитров от КНСБ преди Зайкова да потуши напрежението.

" На мен ми беше смешно... Но и двамата бяха доста възбудени. Казах им – момчета, умерено, недейте, ще ме ударите. И те – ааа, добре, стопираме “, спомня си Зайкова.

Според сътрудници на Каролев, той постоянно е бил образец за професионализъм и опора в тежки моменти.

" Ние бяхме близки другари, истината е, че бяхме близки другари. Възхищавали сме се на това, което прави, изключително на тая храброст. Помните предходната година, когато беше огромната драма с COVID-19, той беше измежду хората, които не се помиряваха с ограниченията “, споделя икономистът Стоян Панчев.

Извън полето на стопанската система и дебатите, Каролев се е превъплъщавал и в друга роля – тази на водещ по NOVA телевизия. А кой е най-ценният урок, преподаден от Каролев, околните до него хора нямат съмнение да отговорят: " Най-ценният урок е, че би трябвало да приказваш истината, както я разбираш, и да живееш съгласно нея “.

Владимир Каролев се появява в обществено-политическото пространство след средата на 90-те години като създател на публикации по стопански тематики, оповестени в периодическия щемпел. През 2001 г. става деен участник в предизборната акция на НДСВ - партия, основана от Симеон Сакскобурготски.

През 2003 г. Каролев е определен за общински консултант в София от листата на Национална движение „Симеон Втори" и е преизбиран през 2007-а и 2011-а.

През есента на 2011 г. Каролев е кандидат-кмет за София, повдигнат от Национална движение „Симеон Втори", а през ноември 2011-а подава оставка като общински консултант за фокусиране върху професионалната си кариера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР