Никой не ми е потвърдил все още новината дали Рангел

...
Никой не ми е потвърдил все още новината дали Рангел
Коментари Харесай

Майката на Митко от Цалапица: Има вероятност Рангел да не е убиецът

Никой не ми е удостоверил към момента новината дали Рангел Бизюрев е арестуван в действителност. Това сподели за Plovdiv24.bg майката на Митко от Цалапица Атанаска Бакалова.

" За това се апелирам към този момент 4 месеца, Рангел да бъде арестуван, с цел да го чуем какво ще каже. Защото тук имаше повдигнати обвинявания въз основа на това, което са споделили двамата братя. А те на всеки разпит си сменят показанията и не може да им се има доверие ", сподели майката на Митко.

По думите й, изцяло е евентуално той да не е килърът. Затова в този момент са доста значими показанията му.

" Ние желаеме да се обясни истината, желаеме правдивост, желаеме близнаците да си понесат наказванията. Митко беше грубо пребит и погубен. Никой не може да ни каже дали не е бил заровен жив и по тази причина да се е задушил. Те са можели да му оказват помощ, само че не са го създали. Искаме те да си понесат назаканията, в случай че е по този начин. Искаме истината ", сподели Бакалова.

Близки и съселяни на майката на Митко от Цалапица - Атанаска Бакалова са се събрали сега пред прокуратурата в Пловдив, където се организира брифинг. Предполага се, че на него ще бъде оповестено, че Рангел Бизюрев, който се търси с ЕЗА, най-накрая е арестуван.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР