Никой не ме е търсил, отношенията с Nехо приключих преди

...
Никой не ме е търсил, отношенията с Nехо приключих преди
Коментари Харесай

Ексдепутатът Александър Ракшиев: Никой не ме е търсил за Nех...

Никой не ме е търсил, връзките с Nехо завърших преди година и три месеца, разяснява пред " Марица " Александър Ракшиев, някогашен народен представител от " Продължаваме промяната " във връзка акцията на службите против компанията за криптовалута. Сайт нарочи 34-годишният икономист, че е бил представител на  Nехо за Пловдив и е измежду разследваните.

" Бях елементарен чиновник там, в никакъв случай не съм бил представител за Пловдив. Занимавах се с акаунт мениджмънт. За инспекциите научих от медиите ", продължи пловдивчанинът.

" Честно казано, съгласно мен засилените инспекции са поради срутва на борсата за криптовалута FTX в Америка, където изгоряха доста хора. Но не съм осведомен съответно. Както споделих, от дълго време не съм във компанията, а с цитираните по медиите лица не подкрепям контакти. Иначе, обикновено, познавам ги, въпреки всичко ми бяха шефове ", добави Ракшиев. Той показа и усещанията си за Nexo, която се озова под ударите на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата поради интернационално следствие за измами, пране на пари и нарушение на глобите против Русия.

" Фирмата е основана 2018 година, когато нямаше никакви регулации в този бизнес. Не знам защо може да бъде упрекната. Повтарям, съгласно мен стягат контрола около FTX. Не зная точния оборот, само че не бих се учудил на цитираните числа от 94 милиарда $. Това не трябва да подлъгва хората. Nехо действително стартира като заложна къща. Тоест, в случай че имаш криптовалута, само че ти трябват елементарни пари, залагаш криптовалутата. После ти я връщат. Сами разбирате, че един подобен заем съставлява голям оборот ", приключи Ракшиев, който след политиката си е взел къса отмора, само че ще започва собствен бизнес в Пловдив.. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР