Никой не ме е канил в екипа на Пламен Николов,

...
Никой не ме е канил в екипа на Пламен Николов,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Никой не ме е канил в екипа на Пламен Николов

" Никой не ме е канил в екипа на Пламен Николов, а и по-късно, което видяхме през вчерашния ден, много ясно сподели, че няма да оставам в този екип ". Това съобщи във Варна служебният министър на стопанската система.

Петков беше посетител на учредяването на “Алианс Българско Черноморие ” в курорта Златни пясъци. " Независимо кой е екипът, аз доста бих се радвал всички планове, които започва министерството на стопанската система, които не са приключени, да не стопират ", съобщи той. Петков е приказвал със своите заместник-министри, когато влезе нов екип, да прекарат с него задоволително време, с цел да им обяснят какво са заварили и какво са стартирали, с цел да са сигурни, че няма да има връщане обратно.
 Кирил Петков разгласи при какви условия би приел да остане в постоянно държавно управление Кирил Петков разгласи при какви условия би приел да остане в постоянно държавно управление
Никой не ми е предложил сходни постове. Това сподели служебният министър на стопанската система Кирил Петков пред публицисти, в отговор на въпрос...

Кирил Петков е безапелационен, че ще остане в България откакто сдаде поста и ще следи деликатно процесите. “Ще ме виждате постоянно, в случай че нещата не вървят добре, в това число и на улицата ”, сподели Петков като добави, че митингите са нещо хубаво. Служебният министър сподели, че не познава персонално оферти за министър председател Пламен Николов, само че е видял биографията му, която му изглеждала добра. “По биографиите ще ги посрещнем, по делата ще ги изпратим. В момента е значимо вярата, която се даде на хората да не бъде изгубена ”, сподели още Петков.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР