Никой не иска да се справя с грозната черна мухъл

...
Никой не иска да се справя с грозната черна мухъл
Коментари Харесай

Експертът по почистване споделя най-добрия начин за премахване на мухъл от прозорци – и спиране на повторното му появяване

Никой не желае да се оправя с грозната черна плесен – само че има някои лесни трикове, които да ви оказват помощ да я прогоните вечно.

Мухълът може да пораства по прозорците, когато студеният въздух извън срещне топлия въздух вътре и предизвиква кондензация. Ако тази кондензация не бъде изтрита и обработена, тя може да докара до формиране на неприятна мухъл, която може да аргументи всевъзможни нежелани здравословни проблеми, в случай че не се третира вярно.

За благополучие Матан Корин, специалист в Ecoline Windows, показа няколко лесни метода да се отървете от досадната плесен и да спрете да се връща вечно.

Първият трик, препоръчан от Матан, беше потреблението на бял оцет. Експертът посъветва да смесите равни елементи бял оцет и вода в спрей бутилка и да напръскате региона.

„ Напръскайте засегнатата област и я оставете да престои един час, преди да изтъркате с четка. Киселинните свойства на белия оцет направи го натурален палач на плесен ", сподели Матан пред The ​​Sun.

След това проф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР