Никой не иска да пътува на дълги разстояния в неудобни

...
Никой не иска да пътува на дълги разстояния в неудобни
Коментари Харесай

Авиолиниите, които предлагат най-луксозни условия по време на полет

Никой не желае да пътува на дълги дистанции в неуместни условия, изключително в случай че става дума за въздушни пътувания. Когато парите не са проблем, можете да изберете първокласни самолетни компании. Те оферират повече пространство и вкусна храна. Някои първокласни самолетни компании даже оферират улеснения, които нормално има единствено в петзвездни хотели. Ето ранглиста на най-луксозните авиолинии в света, формирана от Ceoworld Magazine.

Най-луксозните авиолинии в света са:

Qatar Airways
 Снимка 361975
 

Qatar Airways има звездна известност както за полети на къси, по този начин и на дълги дистанции. Местата се разпродават за негативно време. Самолетите са просторни и оферират цялостно усамотение. Седалката може да се трансформира в и легло, което ще ви разреши да се наспите добре.

Персоналът дава отговор на всички ваши условия, с цел да ви предложи незабравимо преживяване при летенето с самолетната компания. Сервират се ястия, приготвени от известни готвачи, които работят в хотели със звезди Мишлен. А-ла-карт менюто по поръчка включва ястия, които могат да задоволят множеството усети.

Можете да превърнете вашата зона и в работно пространство с вградени улеснения като Wi-Fi. След като приключите с работата, можете да се потопите в някоя от хилядите варианти за развлечение.

Emirates
 Снимка 377084
 

И тук храненето може да се съпостави с прекарването при хранене в петзвезден ресторант. Можете да избирате от голям брой ястия и питиета и да ги консумирате в персоналния си " апартамент ". Благодарение на слушалките за шумопотискане можете да се насладите на многото варианти за развлечение.

Lufthansa
 Снимка 248593
 

Тук се предлага незабравимо преживяване при хвърчене. Първо ползвате услуга с лимузина по пътя за летището. След това чакате полета си в частен салон, с цел да можете да избегнете тълпата и да имате малко персонално пространство.

Отзивчивият личен състав постоянно е подготвен да ви помогне с всичко належащо за работа, отмора или сън. Седалките са ергономични, с цел да откриете най-хубавата за вас позиция. След като пристигнете на дестинацията персонален помощник ви води до вашия хоте

Singapore Airlines
 Снимка 318932
 

Singapore Airlines ви разрешава да изберете и поръчате главното си ядене един ден преди полета. То се подготвя от одобрени готвачи. Като опция можете да се насладите на вкусните деликатеси, които предлага ресторантът на самолета. Селекцията от виновност може да трансформира вашата вечеря в гурме преживяване.

Безплатният Wi-Fi ви разрешава да поддържате връзка и да се наслаждавате на всевъзможни варианти за развлечение.

Etihad Airways
 Снимка 302113
 

И тук се предлага водач, който може да ви закара до летището. Можете да се насладите на разнообразна кухня, бар и стая за релакс. След това можете да се насладите на вкусни храни от а-ла-карт менюто. Можете също по този начин да се наслаждавате на филми по поръчка, телевизионни излъчвания, подкасти и интерактивни игри със слушалките за шумоизолиране, до момента в който релаксирате първокласни седалки, които се трансформират в кревати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР