Никой не иска да има излишни мазнини, най-вече в областта

...
Никой не иска да има излишни мазнини, най-вече в областта
Коментари Харесай

5 зеленчука, които са способни да ви приберат корема и „изядат“ паласките точно за седмица

Никой не желае да има непотребни мазнини, най-много в региона на корема, която постоянно е най-податливата на това част от нашето тяло. Свалянето на натрупванията от време на време е непостижима задача за доста хора. Но има и лесни способи да се преборим с казуса, консумирайки верните хранителни артикули.
Предлагаме ви да видите селекцията ни от зеленчуци, които топят мазнините на корема единствено за една седмица.
Включвайки ги в менюто си, ще тонизирате тялото, ще си подарите добра физическа форма, здраве и самочувствие, тъй като те са източници на редица витамини, минерали и фибри.

Люти чушки
Канадски учени откриват, че в лютите чушки се съдържат субстанции, които освен потискат апетита, само че и ускоряват способността на тялото да изгаря мазнини.
Зелени чушки
Стимулират метаболизма, което води до нараснало изгаряне на мазнини в коремната област.
Лук
Лукът съдържа малко калории, което го прави подобаващ за включване към вашата диета.

Печен, недопечен или сварен, той е съвършен метод да придадете на ястията невероятни усет и мирис.
Краставици
Всички знаем, че краставицата се състои главно от вода и преборва глада. Когато почувствате, че стомахът съобразително си желае своето, изяжте няколко части от зеления зарзават и изпийте чаша вода. Освен че ще сте сити, ще помогнете на тялото си да се отърве от токсините.
Листни зеленчуци
В тази група влизат спанакът, зелето, броколите. Те засищат, богати са на фибри и ви дават голям брой витамини и минерали.

И най-после ще ви предложим няколко относително лесни трикове, с които ще постигнете стегнат стомах и секси фигура.
Внимавайте с вечерята
Задължително ограничете приемането на всевъзможни въглехидрати за вечеря. Никакви плодове, нито артикули, съдържащи нишесте. Не хапвайте нищо сладко, даже не слагайте мед в чая. Вечеряйте примерно някаква риба като сьомга, скумрия или пъстърва, гарнирана със зеленчуци на пара или зеленчукова чорба. Препоръчителни зеленчуци са броколи, брюкселско зеле, аспержи, чушки и жълт боб, които съдържат витамини А, С и К, както и фолиева киселина, бета каротин, калций, магнезий и фибри.

Пийте доста вода
Според учени постоянното пиянство на вода денем може да докара до по-активен метаболизъм. Освен това пиенето на повече вода оказва помощ на тялото да отдели токсините и усъвършенства цялостното ви здраве. Пийте най-малко 8 чаши на ден и постоянно носете с вас бутилка вода.
Намалете потреблението на алкохол
Ако пиете повече алкохол, се натрупват мазнини към талията. Естествено, не би трябвало да се ограничите изцяло, а да пиете в умерени количества. Бирата, виното, спиртните питиета и коктейлите са доста калорични. Въпреки това първите две са разрешени, даже целесъобразни, в случай че не прекалявате с тях. Но в случай че сте решили да пиете алкохол, по-добре не яжте никакви въглехидрати през целия ден.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР