Никой не иска да играе контрола с България. На 14

...
Никой не иска да играе контрола с България. На 14
Коментари Харесай

Никой не иска да играе с бездушниците на Балъков

Никой не желае да играе контрола с България. На 14 ноември нацио­налите почиват, защото квалификационната ни група е с пет тима. Три дни след то­ва - на 17 ноември, е семейството ни на Чехия. БФС към момента не е намерил съ­перник за спаринг, като на ня­колко пъти е получавал отка­зи от федерации на другите страни, оповестява вестник "Тема Спорт ".

Опция номер едно е била Ук­райна, само че там двете страни не са се разбрали за мястото на осъществяване на мача. Оста­налите свободни европейски страни към този момент са си намерили съперници. Това значи, че възможен съперник на България на 13 или 14 ноември ще е страна отвън Европа.

Към подобен са се насочили от футболната ни централа. От там обаче ще би трябвало да побързат, в случай че не желаят ФИФА да се намеси. Ако до края на октомври не сме съумели да си уредим противник, Световната федерация ще ни назначи длъжностен. Лошото в тази ситуация е, че от ФИФА дефинират и мяс­тото и с оглед обстоятелството, че на 17 ноември сме домакини на Чехия, ще се наложи и пътува­не.

С въвеждането на новия формат на квалификациите от Световната централа се ангажираха и с подсигуряване­то на контроли за свободни­те тимове, които нямат ма­чове за дадена дата.

Реално това ще са послед­ните два мача за трикольорите преди възможното учас­тие на баражи през март. Се­лекционерът Красимир Балъков е бил безапелационен, че най-добре е да се откри против­ник от Европа, само че в последна сметка най-важното е било да има мач и да се тестват разнообразни тактически вариан­ти и играчи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР