Никой не иска Андреа Банда Банда в БНТ и изобщо

...
Никой не иска Андреа Банда Банда в БНТ и изобщо
Коментари Харесай

Дъното! Андреа Банда Банда крещи истерично из коридорите на БНТ, прави се на шефка и раздава „шамари”

Никой не желае Андреа Банда Банда в Българска национална телевизия и въобще в българския ефир, само че тя не стопира да се бута, тъй като татко й може да си го разреши. Брюнетката е отвратителна водеща, а в малкия екран като цяло и за пазач не става.

Откакто е поела шоуто, рецензиите към нея валят неуморно. Зрителите са недоволни и даже гневни, че би трябвало да я търпят. Факт е, че те са прави, тъй като Анди се оправя доста зле с работата си и въобще не може да завладее аудиторията.

Оказва се обаче, че с изключение на некадърна, Банда Банда е и доста лабилна душевен. Заради непрекъснатите рецензии на феновете и забележки от шефовете, тя постоянно идвала изнервена на работа и изпадала в прочувствени сривове. Понякога започвала да крещи от нищото и това още повече я тласкало към скорошно уволняване.

Милионерската дъщеря сама си навличала гнева на шефовете си, като безусловно им взимала ролята. Тя преглеждала листата с посетители за всеки епизод и в случай че някой поканен не й харесва, сама го зачерквала, на своя глава никого.

Андреа гледала да пуска като посетители хора с по-лек темперамент, с които по-лесно ще поддържа връзка. Самата тя не е от най-общителните и по тази причина не й се получава да бъде водеща.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Андреа Банда Банда
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР