Никой не говори, че убиха бащата на две малки деца,

...
Никой не говори, че убиха бащата на две малки деца,
Коментари Харесай

Майката и вдовицата на Нотариуса отправиха обвинения, че убийството му не се разследва

Никой не приказва, че убиха бащата на две дребни деца, прочувствено обявиха двете дами
Майката на убития Мартин Божанов - Стойка Манерс и вдовицата му Гергана, обявиха, че не се работи по следствието за разстрела на Божанов.

Двете бяха в постройката на Софийския областен съд, с цел да подадат тъжба. Гергана Божанова загатна, че е била заплашвана, само че отхвърли да разкрие детайлности. Тя описала елементи в сигнала, който подала до Районната прокуратура.

Пред публицисти дамите бяха безапелационни, че Божанов не е нито лъжец, нито се е занимавал с противозаконна активност.

50-годишният Мартин Божанов, прочут на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата за имотни измами и против който има подадени сигнали, че е заплашвал магистрати, бе убит на 31 януари към 19.20 часа в затворен жилищен комплекс, построен на мястото на някогашните дипломатически тенискортове в столичния кв. " Горна баня ". Седмица по-късно полиция и прокуратура влязоха в частния клуб " SS ", ръководен от Нотариуса в кв. " Гео Милев ". За заведението има данни, че подбрани магистрати са влизали със специфични пропуски. 

Стойка Манерс разгласи, че синът ѝ е имал легален бизнес и към момента няма пояснение каква е повода за неговия разстрел, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Не имам вяра истината да излезе нескрито. Убиецът евентуално е човек, който той доста е подразнил. Не е за пари ", счита майката, която посочи, че семейството й е непозната, тъй като брачният партньор й е британец, а самата тя от 30 години не живее в България.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
С изказванията, че брачният партньор ѝ се е занимавал с измами, не се съгласи и Гергана Божанова, която бе пристигнала с новородената си щерка.

" Никой не приказва, че убиха бащата на две дребни деца. Едното бебе е на 3 месеца. Нищо няма да бъде разкрито ", прочувствено обявиха свекърва и снаха.
 Снимка: БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР