Никой не е застрахован от това да стане жертва на

...
Никой не е застрахован от това да стане жертва на
Коментари Харесай

Кошмарът на звездите: Марги Хранова бита и ограбена, ошамариха Чая във входа му, осакатиха Деси Зидарова…

Никой не е застрахован от това да стане жертва на принуждение . Естрадната легенда Марги Хранова и водещия t Драго Драганов, също като писателя Любомир Милчев - Денди са попадали под  юмруците на насилието, напомни Телеграф.

През далечната 2002 година певицата Марги Хранова беше нападната от незнаен във входа на блока, в който живее. Нападателят нанесъл мощен удар в лицето на певицата. Тогава цел на незаконното действие е грабеж. Крадецът взел дамската чанта на Марги, в която имало пари, документи, мобилен телефон.

Телевизионният водещ Драго Драганов също бе атакуван във входа на кооперацията си в центъра на София. Официалната версия е, че двама непознати са го нападнали, а единият от тях го блъснал в и му я разрушил. Уплашен Драго Чая се развикал и това предиздвикало нападателите да се изнесат от мястото на престъплението. Според друга версия нападението е осъществено от мъж, с който неотдавна са познавали.

Горе-долу по същото време журналистът Любомир Стойков бе атакуван пред дома си без претекст. От него не са откраднати нито пари нито движимости.  Биячите са двама. Агресията траяла до момента в който не го оставили в безсъзнание.

През 2013 година моделът Деси Зидарова също бе пребита злокобно с бухалки пед салона й за хубост. Малко след затваряне на обекта на път към колата е пресрещната от двама маскирани, които вадят железни пръти и стартират да постановат моделката в региона на краката. По време на случая има очевидци, само че никой не смее да се намеси и да опита да спре нападателите. Тогава хубавицата лежа в Пирогов със счупена дясна подбедрица, пукнато ребро, избит зъб, голям брой рани и кръвонасядания по цялото тяло.

И Деси Калканджиева носи 30 см. Белег от грубо насилието. Преди повече от 20 години непознати маскирани мъже изчакват Жени пред дома й и й нанасят нечовечен побой. Заради незабавната интервенция, която й била направена, тогава миската и до през днешния ден има проблеми с черния си дроб, който едвам не изгубила.

Моделът Катрин Вачева също бе пребита грубо и държана затворена към 10 часа от футболиста Орлин Орлинов.

Посегателство имаше и върху носителката на купата мис Пловдив Джулия Стоянова.   Тя бе  пребита на оживена улица в Пловдив от непознати. 

През 2013 година жертва на нахлуване стана участничката в риалитито „ Мис България 2013 “ близначката Моника Ланчева. Красавицата бе нападната пред дискотека в Русе от трима мъже, които са я налагали с  юмруци и ритници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР