Никой не е водил разговор със служебния премиер Стефан Янев

...
Никой не е водил разговор със служебния премиер Стефан Янев
Коментари Харесай

Стефан Янев би обмислил покана за оставане в бъдещ кабинет, ако получи такава

Никой не е водил диалог със служебния министър председател Стефан Янев за опция той да бъде част и от идващото държавно управление. Това заяви самият той тази заран в съвсем едночасово изявление за Българска национална телевизия.

" Мисля, че е рано на този стадий да се водят диалози и да се търсят персона ", сподели още Янев и добави: " Нека да забележим по какъв начин ще протекат диалозите, дано да забележим какви са желанията, зависи от целите и политиките, които болшинството ще желае да извършва. Бих обмислил такава покана, когато я получа, само че дано не избързваме. Ако имам такова оферти и не съм склонен с някои от целите, би трябвало да се влезе в елементи. "

Той посочи, че двете служебни държавни управления, ръководени от него, са работили в отбрана на публичния интерес, взимали са групови решения, без в тях да има директна интервенция от президента Румен Радев. Самият той няма възприятието, че нещо значимо не е свършено, Той уточни, че при всяко решение е издирван баланс. Като значимо достижение Янев открои и обстоятелството, че по този начин и не се стигнало до цялостно затваряне на страната поради COVID-19.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР