Никой не е виждал Нотариуса, никой не го познава, никой

...
Никой не е виждал Нотариуса, никой не го познава, никой
Коментари Харесай

Никой не е виждал Нотариуса, никой не го познава, никой не е чувал нищо за него

Никой не е виждал Нотариуса, никой не го познава, никой не е чувал нищо за него. Това написа Ивайло Мирчев в собствен коментар, провокиран от отговор на Министерство на вътрешните работи.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Току-що получих отговор от Министерство на вътрешните работи на мой въпрос по случая с Нотариуса и към този момент най-малко в едно съм сигурен – никой не го е виждал, никой не го познава, никой не е чувал нищо за него. Нищо, че Мартин Нотариуса е бил помощник в Министерство на вътрешните работи.

 Може да бъде изображение с карта и текстово известие

На парламентарната комисия в негова чест (въпреки че заседавахме до 23:00 часа) също не открихме нито един от разпитаните, който да има визия кой е Мартин Божанов, брокерствал ли е в правосъдната система и имал ли е връзки с магистрати.

Стана ясно единствено, че е бил дружно с прокурори по банкети, където несъмнено също е бил тотално неузнаваем

Смущаващ е единствено фактът, че неправителствена организация като Антикорупционен фонд е свършила цялата работа на разлседващи и прокуратура. А всички в правосъдната система, от които зависи истината за Нотариуса и останалите брокери в нея (като Петьо Еврото и Красьо Черния) са си заровили главите в пясъка.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР