Никой не е видял какво е предизвикало експлозията в УМБАЛСМ

...
Никой не е видял какво е предизвикало експлозията в УМБАЛСМ
Коментари Харесай

Никаква следа: Мистерия обви смъртоносния взрив в „Пирогов” ВИДЕО

Никой не е видял какво е провокирало детонацията в УМБАЛСМ „ Пирогов” тази нощ, която умъртви двама души. Последната инспекция на системата за подаване на О2 не е посочила проблеми. Това стана ясно от брифинга на управлението на лечебното заведение през днешния ден по обед.

„ Няма директен очевидец, свидетел, който да ни каже каква е повода – цигара, искра или късо съединение”, акцентира шефът Николай Габровски.



По думите му обследванията на Второ вътрешно поделение са посочили, че няма заплаха за постройката и най-сериозно потърпевшата стена е само напукана.

Ексклузивни СНИМКИ от взривената стая с двама починали в „ Пирогов “

„ Не е взривена кислородна бутилка. Тази система е извънредно строго следена – ежемесечно от сертифицирана компания, която дава отговор за медицинските газове в болничното заведение.

Болницата разполага със чиновник, който всекидневно управлява положението на тези системи, не е проблем или повреда на системата”, безапелационен беше Габровски.

Той акцентира, че при вчерашната инспекция на инсталацията не са били открити проблеми.

Това ли е повода за смъртоносния гърмеж в „ Пирогов “ СНИМКИ

БЛИЦ напомня, че към този момент се появи скандална версия за случая , а министър председателят Бойко Борисов се разгневи и показа, че се надява да не е вярна .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


Източник: bTV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР