Никой не е вечен. Ръководството има право да прави промени,

...
Никой не е вечен. Ръководството има право да прави промени,
Коментари Харесай

Кутев проговори след свалянето си и разкри...

Никой не е безконечен. Ръководството има право да прави промени, само че би трябвало и да носи отговорност. Това разяснява соцдепутатът Антон Кутев, откакто бе освободен от зам.-председателския пост в парламентарната група на Българска социалистическа партия.

Той посочи, че претекстове за освобождението му не е чул, само че допусна, че повода са рецензиите, които насочва към управлението.

"Мотиви не чух от страна на Нинова. Предполагам, че това са рецензиите, които насочвам към управлението. В края на краищата управлението взема решение по какъв начин да реагира, това е техният метод. Тя управлява партията, тя носи отговорност, тъй че аз нямам срещу. Моята работа съм я приключил ", отсече Кутев.
Той добави, че като се вършат промени обаче, би трябвало да се носи и отговорност.

"Предния път опряхме до оставка, след това се оказа, че нямаме оставка. Не знам по какъв начин се носи отговорност ", разяснява аленият народен представител.

Той дефинира и като прибързана реакцията на Българска социалистическа партия, която по-рано се разграничи от водача на ПЕС Сергей Станишев поради думите му, че Бойко Борисов работи като общественик, а не като политик.

"Реакцията е прибързана. Съветите ми към управлението постоянно са били да събира. Силните водачи събират, а не разделят. Но това е избор на председателката ", сподели той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР