Никой не е търсил контакт с нашата ПГ. Не сме

...
Никой не е търсил контакт с нашата ПГ. Не сме
Коментари Харесай

ОП: Да се иска оставката на председателя на НС от БСП е проява на върховен цинизъм

Никой не е търсил контакт с нашата ПГ. Не сме провеждали диалози за оставката на госпожа Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. Ще решим и ще гласуваме в пленарна зала. Това съобщи Борис Ячев от Обединени патриоти, който е ръководител на КПКОНПИ в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Премиерът Борисов идва в Народно събрание по значимите въпроси. Българска социалистическа партия го викат по всевъзможен мотив. Това не е главно негово обвързване. Все отново участват вицепремиерите “, уточни той. И добави: "Да се желае оставката на ръководителя на Народно събрание от Българска социалистическа партия е демонстрация на висш цинизъм ".

„ Тече инспекция за нахлуването на ГДБОП на неверен адрес. Ако се откри нарушаване, ще има и наказания “, безапелационен бе депутатът.

„ Когато се гледат законопроекти и взема решение дали да се включват в дневния ред на Народно събрание, Българска социалистическа партия отхвърля да взе участие. В случая става дума за политически дебелоглав “, разгласи Борис Ячев.

На въпрос на какво се дължи ниското довери на Народно събрание, Ячев отговори, че неналичието на кворум, провалените съвещания, хабенето на парламентарно време с празни политически заявления, са единствено част от аргументите за това. Той прикани опозицията да огледа своето държание и да регистрира, че способства за ниското доверие в институцията. "Голяма част от протестиращите единствено допреди няколко месеца желаеха нова конституция. Сега имаме подобен план и вървим към привикване на Велико народно събрание и не виждам какво не ги удовлетворява ", заключи Ячев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР