Никой не е свободен от недостатъци, в края на краищата

...
Никой не е свободен от недостатъци, в края на краищата
Коментари Харесай

Пороците на водните зодии, РАК, СКОРПИОН, РИБИ

Никой не е свободен от дефекти, в края на краищата мнозина имат вяра, че да грешиш, значи да си човек. Преодоляването на вашите пороци обаче се смята за основна част от житейското пътешестване. И зодиакалните знаци могат да оказват помощ в този аспект, като ни предложат известна информираност за типа пороци, към които всеки звезден знак е най-податлив. Тази публикация разказва пороците, които постоянно тормозят водните знаци като Скорпион, Рак и даже Риби.

Рак
Зодиакалните знаци и техните дефекти
Абсолютно всеки има недостатъци и дефекти. Ето какви са те за другите зодии. Овен Самолюбието е слабото място на Овена, изключително з...

Този знак се смята за извънредно придирчив и някои Раци се борят с измененията в настроението си с нездравословни механизми за справяне. Воден от етапите на луната, ракът има податливост да се самоуспокоява посредством стресово хранене на моменти. Това може бързо да прерасне в хранително разстройство, в случай че не внимавате.

Риби

Ако сте Риби, тогава евентуално сте наясно какъв брой интуитивни и чувствителни сте в действителност. Едно от нещата, които ви притеглят, е романтиката. Рибите са склонни да прекаляват с романтизма и затова имат податливост да бъдат надълбоко засегнати от обекта на своята любов. След това тези мечтатели могат да употребяват предписани медикаменти, с цел да покачат настроението си. Самолечението обаче може да бъде рисково.

Скорпион
Най-впечатляващите мъжки дефекти съгласно зодиакалния знак
Това е занимателен лист с дефекти на мъжките представители на Зодиака, който постоянно може да бъде допълнен. Овен Този същински мъж р...

Силно физически знак, Скорпионите имат магнетичен взор. Известно е, че са доста чувствени хора и елементарно притеглят вниманието на противоположния пол. Добавянето на секса може да бъде същинска грижа за този знак, основно тъй като, когато Скорпионите се отдават в остатък, те притеглят отрицателни хора и сили. След това те заплашват да ги насочат към самоизтребление.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР